Hızlıca Ekmek

 

Video hakkında:
– Hayır, Ayşe kuş yabancı bir dilde şarkı söylemiyor. Uydurma kabiliyetini konuşturuyor. 🙂
– Kullandığımız un hakkında söyledikleri doğru. Babasının memleketinde yetişiyor buğdaylar. Erol’un memleketi Silifke… Toros’ların yaylalarında atadan dededen kalma tohumlarla tarım yapıyor. Evet, ailecek gerçek gıda ile kafayı kırdığımız tam belli olsun diye kendi yetiştirdiklerimizi de üniversite laboratuvarında analiz ettirdik. Buğdayımızın yerli cins ve atalık olduğu tescillendi böylece. İlginizi çekerse http://www.torosyaylasi.com ‘dan ulaşabilirsiniz.
– Döküm tavayı yağlamanız gerekmiyor bu ekmeği pişirmek için.
– Mümkünse hemen yiyip bitirin 🙂

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s